Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη γιορτή ποδηλάτου στο Ηράκλειο

Ήταν μία γιορτή που τα είχε όλα.
Και επιμόρφωση και διασκέδαση και πολλά μηνύματα
Παρά τη ζέστη και την πληθώρα εκδηλώσεων εκείνη τη μέρα στο Ηράκλειο, οι δρόμοι της πόλης γέμισαν ποδήλατα. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Critical mass να γιορτάσει το ποδήλατο στην πόλη. Ήταν μία γιορτή για την πόλη και τους πολίτες της, για το περιβάλλον και την αξιοπρεπή διαβίωσή μας. Με το σύνθημα "όταν κάνεις ποδήλατο πως να μη νιώθεις πρίγκιπας" γιορτάσαμε όπως αρμόζει στους πρίγκιπες αυτής της πόλης.
Τη φετινή εκδήλωση αφιερώνουμε στους πολιτικούς και αιρετούς της πόλης μας οι οποίοι φέτος κατάφεραν να χάσουν ένα κονδύλι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή ενός δικτύου 22 χιλιομέτρων ποδηλατοδρόμων παρά το γεγονός ότι το Ηράκλειο ήταν από τα φαβορί για την διεκδίκησή του. Τους ευχαριστούμε που τα έκαναν θάλασσα!
Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και τους χορηγούς: Μπύρα μύθος, Διεθνής Ένωση (ασφαλιστική), Χορωδείον (διδασκαλία παραδοσιακού χορού και μουσικής), Παραδοσιακοί ξενώνες Αροδαμός, ηλιόθερμα Κυπριωτάκης, Κρητικός Φούρνος, Οπτικά Μαρκάκη, Ποδηλατεμπορική Μωραϊτης, Cyclomania, Ποδηλάτης, Μοτοποδηλατεμπορική Στεφανάκης, Moto Καρούσος, Candia Nuts (ξηροί καρποί), Καφέ Ουτοπία και τους χορηγούς επικοινωνίας: Studio 19, Eν Πλω 90,7 , DRS 95,3 , ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ΕΡΑ Ηρακλείου 97,5 , Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και εφημερίδα ΤΟΛΜΗ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά για την εκδήλωση.Δυστυχώς και η δική μας Δημοτική αρχή κατάφερε να χάσει το κονδύλι για τους ποδηλατόδρομους. Ποδηλατικούς χαιρετισμούς από τους "Ποδηλάτες Τρικάλων".

Traveler είπε...

Συγχαρητήρια!!
Δίνετε κουράγιο και σε εμάς (αλλά πιστεύω και στις άλλες ποδηλατικές πρωτοβουλίες ανά την Ελλάδα) να συνεχίζουμε να διεκδικούμε δυναμικά έναν άλλον πολιτισμό στους δρόμους των πόλεων!

Κι εμείς στην Κόρινθο, ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη δράση εντός του Σεπτεμβρίου.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ένας από την πρωτοβουλία πολιτών "στην Κόρινθο με ποδήλατο"

Ανώνυμος είπε...

Χρησιμοποιήστε το:
http://www.bikely.com/